hvem er vi

Om Specular​

Specular

Specular er en psykolog-, konsulent-, og efteruddannelsevirksomhed beliggende på Trøjborg i Århus. Specular blev dannet i 1992 og ledes af psykologerne Anny Haldrup, Dagmar Møller Kristensen og Hanne Thorup. Speculars primære sigte er at lære mennesker at få kontakt med egne ressourcer og at bruge og udvikle disse i mødet med hverdagens udfordringer i arbejds- og privatlivet.

Alle psykologer og terapeuter i Specularhuset er uddannet i Specularmetoden og arbejder ud fra Speculars grundsyn.

Kurser og efteruddannelse

Specular psykologerne

Medarbejder- og lederudvikling

Grundsyn - Kernen og masken

Specularmetoden bygger på det grundsyn, at alle mennesker har en positiv kerne. En kerne, der ligger som et altid tilstedeværende beredskab bag problemer og blokeringer. Kernen er ikke statisk, men rummer muligheden for udvikling.

Kernen er vores kvaliteter, og kontakt til kernen indebærer kontakt med vores egne dybere følelser og klare tanker. Kernen er det sted, hvor vi er mest i kontakt med os selv og mindst afhængige af andres vurderinger og accept.

Kernen er det overordnede integrations- og styringsprincip i anvendelsen af psykoterapeutiske delmetoder. I udvælgelsen af delmetoder og i brugen af dem er sigtet endvidere at skabe en balance mellem metoder, der er indadrettede, selvfordybende, og metoder der er udadrettede, kommunikative.

Specular Psyk. Efteruddannelse I/S

E-mail: info@specular.dk

CVR: 16920630

Læs vores privatlivspolitik her

sociale medier